zondag 21 januari 2018

Antwerp - Club Brugge: 2-2

Deze namiddag speelde Club Brugge een spektakelmatch in de Bosuil in Antwerpen. FC Antwerp, the great old, zette tot nu toe een sterke reeks neer. Wellicht zal de ploeg ook play-off 1 spelen.
Club speelde in deze match vanuit een goed opgezette structuur. De Bruggelingen hadden baloverwicht, maar ze konden in de eerste helft weinig doelkansen ontwikkelen. In de eerste helft werd het 2-0 voor Antwerp na een rommelig doelpunt en een sterke kopbalgoal.
Club had een wonder nodig om de situatie te herstellen en het wonder geschiedde. In de laatste minuten werd het 1-2 en in de toegevoegde tijd scoorde Ruud Vormer de gelijkmaker. Het rommelige doelpunt van Club was bijna een kopie van het eerste doelpunt van FC Antwerp. Eén ding weet ik zeker: de play-offs zullen beslist spannende duels geven.