maandag 24 november 2014

Gisteren zag ik een bewogen voetbalwedstrijd. De streekderby KV Kortrijk - Zulte Waregem kreeg alvast veel kleur door een passend vuurwerk vooraleer de wedstrijd begon.

Toen de rook uit het stadion verdween, werd de aftrap gegeven. In de eerste helft speelde Zulte Waregem een sterke partij. Een vroeg doelpunt bracht de bezoekende ploeg in een luxepositie. Door een hoge verdedigingsmuur kon KV Kortrijk moeilijk tot voetballen komen. Toen het 1-1 werd, was het hek van de dam. Het regende kansen voor KV Kortrijk en die werden ook binnen getrapt en gekopt.

De talrijke gezangen zetten sommige spelers onder druk. Al bij al speelde Zulte Waregem een sterke partij in de eerste helft, in de tweede helft kon KV Kortrijk veel kansen verzilveren. Het was een verdiende overwinning voor KV Kortrijk door de hoge efficiƫntie bij het afmaken van kansen.